logo

Na kontakto

Legit është një kompani e teknologjisë ligjore e cila operon në mënyrë digjitale dhe punon nga distanca. Nëse ju nevojitet të na kontaktoni rreth platformës dhe shërbimeve tona, apo për mundësi bashkëpunimi, ju lutem na telefononi ose shkruani te të dhënat e kontaktit më poshtë.

Dërgo një mesazh


Adresa dhe kontakti


  • Adresa: Rr. Thoma Huaja, N.101, L.1, Korçë, Shqipëri
  • Telefon: +355 69 634 0059
  • E-mail: info@legit.al
logo

Dokumente ligjore