logo

Legit është  zgjidhja juaj
për çdo punë ligjore!

Duke përdorur Legit ti mund të gjesh dokumente ligjore me shpejtësi. Gjithashtu, mund të lidhesh me profesionistë të ligjit për të zgjidhur çdo nevojë që ti apo biznesi yt ka.

Hero Image
cover

Dokumente ligjore në
vetëm  pesë minuta

Të duhet një kontratë, autorizim, apo dokument tjetër ligjor apo biznesi? Përgjigjiu pyetjeve tona dhe shkarko dokumentin të përshtatur për ty. Gjithçka në kohë rekord, me çmime fikse dhe transparente.

Marrëveshje Konfidencialiteti

Kontrata e Shërbimit

Kontrata e Punës

Gjej  avokatin e duhur
për ty, menjëherë!

Plotëso formularin tonë dhe zgjidh nga rrjeti ynë i avokatëve dhe juristëve. Puno me profesionistin më të besuar, sa më shpejt dhe me çmime transparente.

Avokatë Biznesi

Avokatë Civilist

Noterë

Përmbarues

cover

Ç'thonë të tjerët për ne

Albania Tech

Legit është një platformë ligjore digjitale. Legit ofron zgjidhje ligjore për bizneset, sipërmarrësit dhe profesionistë të pavarur duke i lejuar ata të përshtasin dhe shkarkojnë dokumente ligjore, të gjejnë profesionistë të ligjit që i mbështesin dhe gjithashtu të marrin informacion për çështje të ndryshme.

Albania Tech
Albania Tech

Platforma më e madhe e sipërmarrjes dhe inovacionit në Shqipëri

EU for Innovation

Në rast se jeni sipërmarrës, themelues startup-i apo zotërues i një biznesi në Shqipëri dhe dëshironi të merrni të rejat e fundit lidhur me informacionin ligjor, ose keni nevojë për këshillim apo udhëzim ligjor, ndiqni Legit.

EU for Innovation
EU for Innovation

Partneri evropian i inovacionit në Shqipëri

Artikuj të rinj

Shfleto blogun Legit
cover

Ky projekt u zhvillua me financim nga Bashkimi Evropian, Ministria Federale Gjermane për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim (GIZ) dhe Agjencia Suedeze për Zhvillim (SIDA).

logo

Dokumente ligjore