logo

Pyetje dhe përgjigje

Gjej përgjigjet për pyetjet më të zakonshme që kemi marrë. Nëse ke një pyetjet tjetër, mos hezitoni të na kontaktosh.

Rreth Legit

Çfarë është Legit?
Si mund të kontaktoj me Legit?
A është Legit një studio avokatie?

Llogaria ime

Çfarë mund të bëj nëse harroj fjalëkalimin tim?
Çfarë më duhet për të filluar një dokument?
Sa dokumente mund të krijoj?

Abonimi falas dhe me pagesë

Si funksionon abonimi falas në Legit?
Kur do të tarifohem?
Si i marr dokumentet e mia?
Në çfarë formatesh mund të shkarkoj dokumentet e mia?
Si mund të kthehem te dokumenti që kam nisur?
A mund të modifikoj manualisht dokumentin tim?
Si mund ta ndryshoj apo anuloj abonimin tim?
Si ndodh që ju e ofroni këtë shërbim falas? Si fitoni para?

Pyetje rreth sigurisë

Si mbrohen të dhënat e mia?
A janë konfidenciale të dhënat e futura në dokumentin tim?
A është i sigurt Legit?

Pyetje rreth dokumenteve

Nëse mbyll faqen ku po punoj dokumentin, a mund ta aksesoj më pas me të dhënat e plotësuara deri në atë moment?
A janë kontratat e vlefshme?

Llogaria si Profesionist i Ligjit

Kush mund të regjistrohet në Platformë si Profesionist i Ligjit?
A duhet të kem licensë?
Po nëse kam 2 licensa?
Si funksionon regjistrimi dhe marrja e ofertave për punë?
Si kryhet komunikimi me klientin?
Kur kryhet tarifimi për shërbimet e ofruara?

Pasqyra


1. Rreth Legit
2. Llogaria ime
3. Abonimi falas dhe me pagesë
4. Pyetje rreth sigurisë
5. Pyetje rreth dokumenteve
6. Llogaria si Profesionist i Ligjit

Faqet e informacionit


logo

Dokumente ligjore